Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янська КДЮСШ святкує 60-й день народження [24 вересня 2021  15:35]

Слов'янській міській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі - 60 років! Понад півстоліття школа примножує спортивну славу міста, виховує підростаюче покоління сильним, витривалим та здоровим. 

Спортивна школа була заснована як заводський заклад. Спочатку у ній було два відділення — вільної боротьби та легкої атлетики. У комунальну власність школу взяли лише у 2004 році. Сьогодні тут діють шість відділень. До вищезгаданих додалися футбол, бокс, дзюдо і плавання. У них займаються 553 юних мешканці громади. 

Свято на честь 60-річчя спортшколи відбулося у школі мистецтв. Серед почесних гостей були керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях, заступник голови обласного відділення Національного Олімпійського комітету Дмитро Подопригора, заступник командира в/ч 3035 НГУ Геннадій Куций, начальник міського управління фізкультури і спорту Олександр Міщенко. 

На честь ювілею колектив КДЮСШ було нагороджено Подякою обласного управління фізкультури і спорту. Грамоти від міського відділу отримали кращі працівники спортшколи. Також школі передали Олімпійський прапор, щоб надихав на нові звершення.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua