Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Клінічна лікарня отримала транш від НСЗУ [03 вересня 2021  15:47]

Хто винний у затримці зарплатні у міській клінічній лікарні? Ця тема стала предметом обговорення на прес-конференції, яку 3 вересня провів керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях. 

За його словами, політика НСЗУ зараз однакова по всій країні - заплатити у рамках наявних коштів. У Слов'янську під удар потрапила клінічна лікарня - як найбільший медзаклад міста. І приклад із пакетом з допомоги при пологах добре показує, що передбачити всі нюанси було неможливо. 

“А ось за те, що через відсутність комунікації ситуація була доведена до критичної, і люди вийшли на дороги, покарання будуть. І директор лікарні, і начальник міського відділу охорони здоров'я, і ​​мій заступник із соціальних питань постраждають фінансово. Але звільняти Степанова я не буду. Вважаю, що людина, яка віддала медицині Слов'янська більшу частину життя, протягом двох десятків років очолює провідну міську лікарню, заслуговує на повагу. 

Тим більше, що у відповідь на петицію, яка набрала триста голосів, у мене є звернення від медиків з такою ж кількістю підписів. Тільки вони просять «мешканців, далеких від медицини, не піаритися на проблемах медиків» і вимагають Степанова залишити”, - прокоментував очільник громади. 

Додамо, що учора клінічна лікарня отримала транш від НСЗУ — 5,932 млн грн. Він дозволить закрити заборгованість за липень.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua