Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янцям пропонують впевнитися, хто саме постачає їм газ  [02 вересня 2021  12:28]

Біля 10 тис. абонентів Слов’янської громади отримують на сьогодні газ від так званого “Постачальника останньої надії” (ПОН). Вартість кубічного метру палива у цього постачальника дорівнює 12 грн. І якою вона буде через місяць, зараз не скаже ніхто. 

У той же час НАК “Нафтогаз” пропонує ціну 7,96 грн/м3. Цей тариф фіксований, запевняють постачальники, і тому залишиться незмінним до закінчення прийдешнього опалювального сезону. 

Справа в тому, говорять представники “Нафтогазу”, що багато хто з абонентів навіть не знають, хто саме є їхнім постачальником. Адже “Постачальником останньої надії” держава у минулому році призначила той самий “Нафтогаз”. Але для того, щоб отримувати послугу на 4 грн дешевше, треба перейти від ПОНу до комерційного постачальника НАК “Нафтогаз”. Для цього необхідно надати пакет документів — паспорт, ідентифікаційний код та підтвердити права власності на житло. 

Зробити це можна безпосередньо в офісі “Нафтогазу”, який розташований за адресою: вул. Лозановича, 6, м. Слов’янськ, або на сайті www.gasua. Для мешканців, які за станом здоров’я не в змозі відвідати офіс, влаштують виїзні прийоми. 

Додамо, що для більш дієвого залучення абонентів постачальник пропонує співпрацю ОСББ та керуючим компаніям.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua