Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Коротко про футбол. Три питання до гравця [20 серпня 2021  10:23]



КОРОТКО ПРО ФУТБОЛ
Три питання до гравця

Сьогодні про футбол поговоримо з Ігорем Дятловим – капітаном та провідним гравцем ФК «Слов'янськ». Ігоря можна назвати «ветераном» слов'янського футболу, бійцем з непереборним характером на футбольному полі.

Три питання до Ігоря, отже - поїхали…

1. ЩО ДЛЯ ТЕБЕ ФУТБОЛ?

Ось уже 21 рік я займаюсь футболом. Футбол для мене завжди залишався і залишається рятівним острівцем, який мотивує мене для вдосконалення себе і саморозвитку. Футбол скріплює дружбу, об'єднує покоління.

2. ЧИ Є У ВАШОЇ КОМАНДИ «ФАНАТИ»?

Аякже. Є віддані «фани», які раніше протягом п'ятнадцяти років були завжди поруч з місцевою футбольною командою «Словхліб», а зараз віддано вболівають за ФК «Слов'янськ» і намагаються не пропускати жодного нашого матчу.

До «фанклубу» команди «Слов'янськ» можна віднести вихованців Слов'янської КДЮСШ і гравців дитячих місцевих футбольних команд; наших друзів, які приходять на матчі зі своїми родинами, створюючи на стадіоні сімейну атмосферу; ветеранів слов'янського футболу – чоловіків старшого віку, які колись самі грали за місцеву команду, а сьогодні з азартом вболівають за нас. Всі вони завжди підтримують ФК «Слов'янськ».

А моїми найголовнішими вболівальниками є родина, яка завжди підтримує мене і нашу команду, радіє перемогам і підтримує в скрутні моменти поразок.

3. ЩО ДАЛІ? ПЛАНИ НА МАЙБУТНЕ?

18 серпня наша команда провела дуже напружену, але цікаву гру з ФК «Краматорськ U-19». Ми одержали перемогу з рахунком 3:2. А вже в п’ятницю я разом з ФК «Слов'янськ АТО» (команда військової частини 3035) виїжджаю до Одеси для участі в фінальній частині Кубку Захисників України.

Тож відпочити поки не вдасться, але в цьому і є те, за що я люблю футбол – бути на полі та грати в улюблену гру і разом з командою йти до перемоги.

ДАЛІ БУДЕ!

Андрій Пивоваров, представник футбольного клубу «Слов’янськ АТО»


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua