Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за 2 квартал 2021 року [05 липня 2021  10:06]

Протягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м. Слов'янська в тому числі при співпраці з інспекторами батальйону патрульної поліції здійснила перевірки законодавства у сфері благоустрою населених пунктів.

В ході планових та позапланових перевірок на території міста виявлено та зафіксовано 599 порушення у сфері благоустрою, за наслідками яких, складені Приписи про усунення порушень благострою міста:

  • на власній та прилеглій території житлових будинків, об'єктів торгівлі та сфери послуг не було забезпечене постійне прибирання сміття, побутових відходів, гілля, та інші-185;
  • не забезпечено регулярне знищення бур’янів, скошення трави заввишки більше ніж 10 см.-160
  • неналежне утримання підземних інженерних мереж, відсутній(пошкоджений) люк-149.
  • не забезпечене регулярне прибирання контейнерних майданчиків з періодичністю, яка дасть можливість забезпечити їх утримання у належному санітарному стані-76;
  • не проведення очищення фасадів будинків, парканів від оголошень, реклами наркотичних засобів, психотропних речовин-29.

Інспекцією міської ради з благоустрою м. Слов’янська, під час спільних рейдів з патрульною поліцією, складено 10 адміністративних протоколів за ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів”.

Протягом звітного періоду було здійснено розгляд 72 звернень громадян, під час яких проведено 211 перевірок дотримання законодавства у сфері благоустрою, за адресами вказаними у зверненнях. В межах визначених повноважень усі звернення розглянуто об’єктивно, всебічно і вчасно, громадяни повідомлені про результати перевірок і прийнятих рішень.

Інспекцією міської ради з благоустрою м. Слов’янська за сприянням Молодіжною ради м. Слов’янська, відділу у справах сім’ю, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради зафарбовано 454 написів наркотичних магазинів.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua