Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Молодь змінює Слов’янськ – молодь змінює Україну. Молодіжний центр «Платформа ініціатив Теплиця» [02 липня 2021  10:21]



«Платформа ініціатив Теплиця» - це молодіжний центр, зареєстрований, як громадська організація. 

Молодіжний центр «Платформа ініціатив Теплиця» був створений у 2017 році. Це місце для реалізації молодіжних ідей та формування цінностей. Він працює над розвитком суспільства та особистостей. Це вільний простір абсолютно для кожного, з відкритою бібліотекою, різними настільними іграми, з безкоштовним робочим місцем з вільним доступом до інтернету, майданчиком для проведення зустрічей, конференцій, презентацій, з локацією для проведень музичних концертів, тощо. 



Основна діяльність молодіжного центру зосереджена довкола гуртування активної молоді Слов’янської територіальної громади, шляхом проведення заходів спрямованих на побудову міцних горизонтальних зв’язків між активістами (вечори настільних ігор, кінопокази, мистецькі вечори, концерти тощо), програми неформальної освіти (зустрічі з успішними людьми в рамках програми «Хобі як робота», та з фото-митцями в рамках роботи фотостудії і програми навчальних курсів з фоторетуші) робота у соціальному напрямку: робота з людьми з інвалідністю, допомога людям, що опинилися в складних життєвих обставинах. Робота з дітьми в реабілітаційних центрах. 

За ініціативи молодіжного центру, в місті проводиться багато різноманітних заходів, серед яких, слід відзначити наймасштабніші:
- «Загальноміський щорічний фестиваль «ВелоДвіжок» (Захід проводиться з 2018 року);
- Святковий захід «Подаруй дитині свято», з нагоди відзначання Дня Святого Миколая серед прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу (Захід проводиться з 2015 року).
- Святковий захід «tusa NaVeysovom», з нагоди відзначення Дня молоді України в м. Слов'янську (2021 рік). 



Молодіжний центр «Платформа ініціатив Теплиця» – це не про графіки і розклади, програми, таблиці та плани в цифрах. Це про людей, що зростаючи і розвиваючись - будують команду і змінюють місто на краще. 

Тут кожен і кожна займається тим, що до душі. Робити те, що любиш – одна з ключових стратегій організації. Сьогодні впевнено можна сказати: кожен і кожна в молодіжному центрі «Платформа ініціатив Теплиця» - це експерти й експертки своєї справи. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua