Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

День молоді на озері «Вейсово» [30 червня 2021  10:14]

26 червня 2021 року на озері Вейсове (Слов’янський курорт) пройшла запальна вечірка «tusa NaVeysovom», ініціатором якої стала громадська організація «Платформа ініціатив Теплиця», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

Святкова програма заходу була дуже різноманітна. На гостей чекали: Холі – Фест, конкурси, танцювальний флешмоб «Kangoo Jump»; виступи музичних гуртів «8 Миля» та «TEMANI», скрипальки - Oruga Mikuru та інше.

Привітав молодь зі святом і міський голова Вадим Лях: «Чи легко бути молодим? Це питання любили задавати за часів моєї юності. Сьогодні мені не важко на нього відповісти. Молодим бути нелегко - по-моєму, легких часів взагалі не буває. Але молодим бути - круто. Це час пробувати і помилятися. Виправляти помилки і починати спочатку. Це час, коли все вперше - любов, розчарування, заробіток, кар'єра, пошук сенсу життя. Це час, коли все для вас - небо, зірки, рідне місто, країна, весь світ. Це час, в яке завжди буде хотітися повернутися. Адже молодість - це не тільки вік. В першу чергу, це - стан душі» - зазначив очильник міста.

Загалом свято пройшло дуже весело та активно, а по завершенню на присутніх чекала святкова дискотека.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua