Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов’янській громаді 58 випускників-медалістів [25 червня 2021  13:09]

Відсьогодні, 25 червня, у школах Слов’янської громади стартували урочистості з вручення свідоцтв про загальну середню освіту випускникам одинадцятих класів. Кожний навчальний заклад сам обирає дату випускного, тому свята розтягнуться до 3 липня. 

Першими свідоцтва отримали випускники ЗОШ №4, серед яких три медалісти. Привітати учнів, педагогів та батьків приїхав міський голова Вадим Лях. 

“Ми пишаємося кожним з наших випускників. Сподіваємося, що вони не помиляться з вибором професії. Віримо, що попереду на них чекає широкий шлях у світле майбутнє. Дякую батькам та педагогам, які подарували громаді таких чудових, вже дорослих дітей ”, - сказав очільник міста. 

Додамо, що цьогоріч серед 706 одинадцятикласників Слов’янської територіальної громади — 58 медалістів. 48 учнів отримали золоті нагороди, десятеро — срібні. 

Найбільшу кількість медалістів — по десятеро — випустили ЗОШ №5 (усі золоті) та №12 (8 золотих, 2 срібних медалі). На третьому місці за кількістю — опорний заклад (колишня ЗОШ №13). Його випускники отримали 6 золотих нагород та одну срібну. 

Троє слов’янських одинадцятикласників показали найкращі результати на ЗНО, склавши окремі предмети на максимально можливі 200 балів. Так, випускниця опорного закладу Ангеліна Кічігина тримала 200 балів з англійської мови. Випускник педагогічного ліцею Віктор Чуйко набрав 200 балів на тестуванні з математики. Одинадцятикласниця ЗОШ №15 Надія Онищенко має по 200 балів відразу з двох предметів — англійської мови та біології. 

Як розповідають у міському відділі освіти, це найкращий результат за останні роки.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua