Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Чемпіонат Слов’янської територіальної громади з боулінгу, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України [25 червня 2021  08:36]



23 червня у розважальному центрі «TALER» відбувся чемпіонат Слов’янської територіальної громади з боулінгу, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України. 

В змаганнях взяли участь чотири команди по п’ять гравців: молодіжний центр Арт-простір «Happy Hub» - це команда, яка відкриває нові горизонти для активного дозвілля молоді Слов’янщини; громадська організація “Платформа ініціатив «Теплиця» - місце реалізації ініціатив молоді та формування цінностей; команда «Спорт для всіх» - організація та проведення фізкультурно-оздоровчої діяльності у місті серед широких верств населення; колектив професійного бійцівського клубу «Тріада», наставники якого розвивають та популяризують бойові мистецтва, формують здоровий спосіб життя у дітей, молоді та підлітків. 

Отже, на чотирьох доріжках боулінг-клубу протягом двох годин квартет учасників чемпіонату визначав найкращих. 

Дуже запекла боротьба за чемпіонство відбувалася між командами «Спорт для всіх» та «Тріада». На фініші змагань, за підсумками двох ігор їх розділили лише п’ять кегель – 967 на 962. Тож, «Тріада» посіла перше місце, а «Спорт для всіх» - друге. Бронзові нагороди чемпіонату розділили між собою команди «Happy Hub» та «Теплиця». 

Кращим гравцем ігрового дня став представник команди «Спорт для всіх» Артем Юлдашев з результатом 259 набраних очок. 

Після закінчення ігрової сесії, призери змагань були нагороджені грамотами та медалями, а кращий гравець отримав кубок. 

Молодь залишила розважальний центр з посмішками на обличчях. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua