Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янськ приймає регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації» [23 червня 2021  16:15]



Сьогодні, 23 червня, на базі “Монополії Крона” проходить щорічний регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації». Через карантинні обмеження захід відбувається у змішаному форматі. Відвідати його можна як особисто, так і онлайн. 

Участь у заході беруть представники органів державної влади та місцевого самоврядування, промисловості, ІТ-сфери, бізнесу та науки, експерти. 



Додатково в рамках заходу організовано консультаційні Zoom-платформи з питань державно-приватного партнерства, комерціалізації та захисту інтелектуальної власності, фінансування наукових досліджень та інноваційних проєктів та інших актуальних питань. 



Спілкування відбувається на декількох панелях. Основні з них — кластерний розвиток регіонів та функціонування індустріальних парків; цифрові технології та інновації; енерго- і ресурсозбереження та альтернативна енергетика; джерела фінансування інноваційної діяльності. 



Як зазначили організатори, в цілому форум спрямований на інноваційний розвиток перспективних галузей економіки регіону, синергічний ефект від співпраці підприємств промисловості та галузі інформаційних технологій, поглиблення взаємодії науки та бізнесу, захист інтелектуального капіталу.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua