Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Роботи з реконструкції міських об’єктів продовжуються, незважаючи на відсутність фінансування [10 червня 2021  16:29]

На 95% завершені роботи з ремонту міської лікарні №1. Тут вже встановлено ліфт, працює сантехніка, підготовані палати та кабінети лікарів. Тепер головною задачею залишається благоустрій території. Про це розказав очільник Слов’янська Вадим Лях під час чергового об’їзду об’єктів, де продовжується реконструкція. 

Зауважимо, що ремонти підрядники наразі ведуть своїм коштом, оскільки через відсутність міського бюджету фінансування не поступає вже більше півроку. 

Після перерви відновилися роботи й у колишньому гуртожитку на вул. Кільцевій, 2А. Нагадаємо, що тут облаштують 90 мебльованих квартир для внутрішньо переміщених осіб та слов’янців, що втратили житло під час бойових дій 2014 року. Серед одно-, двох- та трикімнатних квартир будуть декілька, пристосовані для осіб з інвалідністю. Такі квартири розміщуються на першому поверсі та мають окремі входи. 

Побував міський голова й на пляжі озера Вейсове. Через погодні умови відкриття сезону дещо затримується. Тому тут продовжуються роботи з благоустрою: прибирання, фарбування, висадка дерев, облаштування будиночків для лебедів. 

Останнім пунктом робочої поїздки був стадіон ім. Ю. Скіданова. Тут Вадим Лях зустрівся з підрядниками та подивився, як ліквідовуються недоліки, що були припущені під час ремонту. 

До речі, сьогодні на стадіоні відбулися перші міські змагання з легкої атлетики серед вихованців обласних та міських ДЮСШ. І юні спортсмени, і їхні тренери залишилися вдоволені умовами, що пропонує оновлений спортоб’єкт.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua