Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за травень 2021 року [01 червня 2021  11:29]

ротягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м. Слов'янська здійснила перевірки дотримання законодавства у сфері благоустрою населених пунктів по бул.Пушкіна, вул.Аеродромна, вул.Банківська. вул.Батюка, вул.Бульварна, вул.Барвінківська, вул.Василівська, вул. Валківська, вул.Вільна, вул.Вокзальна, вул.Вчительська, вул.Гранична, вул.Заводська, вул.Карбишева, вул.Комяхова, вул.Кримська, вул.Короленка, вул.Корольова, вул.Командирська, вул.Коккінакі, вул.Л.Толстого, вул.Лозановича, вул.Марапульця, вул.Мінська, вул.М.Бажана, вул. Райдужна, вул.Рабоча, вул.Професійна, вул.Паркова, вул.Поштова, вул.Победи, вул.Ринкова, вул.Світлодарська, вул.Свободи, вул.Святогірська, вул.Сілікатна, вул.Т.Шевченка, вул.Торгова, вул.Торська, вул.Торецько-набережна, вул.Університетська, вул.Центральна, вул.Шовковична, вул.Я.Мудрого, вул.Ярмаркова, вул.Ясна, пров.Батюка, пров.Виноградний, пров.Героїв Чорнобиля, пров.Краматорський, пров.Лермантова, пров.Макаренко, пров.Коккінакі, пров.Парковий, пров.Світлодарський, пров.Маломіський, пров.Победи, в`їзд Торговий.

В ході перевірок на території міста виявлено та зафіксовано 177 порушень у сфері благоустрою, за наслідками яких, складені Приписи про усунення порушень благоустрою міста: 

  • на власній та прилеглій території не було забезпечене постійне прибирання сміття, побутових відходів, складання гілля, листя в не відведених місцях та інші- 49;
  • не забезпечене регулярне прибирання контейнерних майданчиків з періодичністю, яка дасть можливість забезпечити їх утримання у належному санітарному стані- 16;
  • не проведення очищення фасадів будинків, парканів від оголошень, реклами інтернет-магазинів з продажу наркотичних засобів, психотропних речовин- 5
  • неналежне утримання колодязів підземних інженерних мереж, відсутній (пошкоджений) люк- 56;
  • на власній та прилеглій території житлових будинків, території об'єктів благоустрою не було забезпечене постійне прибирання сміття, побутових відходів, гілля, опалого листя, не здійснено знищення бур'яну, скошення трави заввишки більше ніж 10 см., інше- 51.

Під час рейдів з інспекторами патрульної поліції складено 4 адміністративних протоколи за ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів”. 

Протягом звітного періоду було здійснено розгляд 28 звернень громадян, під час яких проведено 88 позапланових перевірки дотримання законодавства у сфері благоустрою, за адресами вказаних у зверненнях. В межах визначених повноважень усі звернення розглянуто об’єктивно, всебічно і вчасно, громадяни повідомлені про результати перевірок і прийнятих рішень. 

Інспекцією міської ради з благоустрою м.Слов’янська, за сприяння Молодіжної ради м.Слов’янська, відділу у справах сім’ю, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради на протязі травня 2021 р. знищено 22 написи можливої реклами наркотичних магазинів.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua