Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Футбольний клуб «Слов’янськ» переміг родинський «Шахтар» [28 травня 2021  13:26]



26 травня на стадіоні КПНЗ «Міська КДЮСШ», в рамках чемпіонату Донецької області з футболу серед аматорських команд, відбувся футбольний матч між командами «Слов’янськ» (м. Слов’янськ) та «Шахтар» (м. Родинське). 

Гра видалась цікавою, динамічною, емоційно напруженою та багатою на гострі моменти. Варто зазначити, що ФК «Шахтар» - досить-таки сильна футбольна команда – чемпіон минулого сезону: досвідчений тренер, вправні гравці та велика кількість переможних матчів за плечима. Однак це не завадило ФК «Слов’янськ» грати впевнено і забивати голи у ворота супротивника. У підсумку слов’янці впевнено перемогли родинський «Шахтар» із рахунком 5:1. 

У нинішньому сезоні ФК «Слов’янськ» показує чудові результати, знаходячись в лідерах турнірної таблиці. Після 4-х проведених ігор футбольний клуб «Слов’янськ» очолює турнірну таблицю чемпіонату Донецької області з футболу серед аматорських команд і має в своєму активі 4 перемоги та 12 очок. 

Вітаємо з перемогою слов’янську команду!

Наступний домашній матч ФК «Слов’янськ» проведе 9 червня на оновленому стадіоні ім. Юрія СКИДАНОВА, де зустрінеться з ФК «Патріот» (м. Краматорськ). 

Запрошуємо слов’янських вболівальників на стадіон ім. Юрія СКИДАНОВА 9 червня о 17:00 підтримати місцеву команду. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua