Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

«Чілдрен Кінофест 2021» [25 травня 2021  14:52]

У Слов`янську розпочалася реєстрація на БЕЗКОШТОВНІ кінотеатральні покази Восьмого фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест 2021», які проходитимуть з 29 травня по 2 червня кожного дня, о 10:00 за адресою: пл. Солодилова 1 (Бетонмаш) «Будинок культури та техніки «Жовтень»» КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов`янська»

Перелік кіносеансів. 

Частина фільмів також буде продемонстрована онлайн з 28 травня до 6 червня, на сайті

До конкурсної програми традиційно ввійшло сім дитячих фільмів, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Традиційно юні глядачі виступають у ролі журі фестивалю та голосують за фільми, які сподобалися їм найбільше. Переможця міжнародного конкурсу буде обрано шляхом підрахунку глядацьких голосів та оголошено на онлайн-церемонії закриття фестивалю 6 червня. 

Спеціальною подією цього року стане показ угорської анімаційної стрічки «Лисенятко Вук», яка цього року відзначає своє 40-річчя. 

Як і завжди, фестиваль закриє володар Гран–прі попереднього року – українська фантастична пригодницька стрічка «Фокстер & Макс» Анатолія Матешка. Фільм буде доступний онлайн на сайті

Реєстрація на кожен фільм кінотеатральної програми Чілдрен Кінофесту розпочинається за чотири дні до його показу. Зареєструватися на покази може кожен охочий – для цього потрібно обрати місто і фільми для перегляду на сайті , за посиланням

або зателефонувати координаторам Чілдрен Кінофест 2021 м. Слов`янська 
+380958415619(Анастасія); 
+380996155050(Олеся). 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua