Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

До уваги підприємців ! [24 травня 2021  15:55]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської територіальної громади інформує про відновлення прийому заявок на гранти для бізнесу в Донецькій і Луганській областях від Данської ради у справах біженців. 

Розмір гранту до 5000$, буде залежати від кількості робочих місць, які планується зберегти, а також від індивідуальних потреб бізнесу. 

Головна мета програми - збереження існуючих робочих місць шляхом надання можливостей для безперебійного функціонування бізнес-діяльності в умовах епідеміологічної ситуації в Україні. 

Основні критерії: 

  • діючий бізнес, який був рентабельним до поширення коронавірусу COVID-19 і введення карантинних заходів;
  • детальний бізнес-план і чітке розуміння схеми реалізації ідеї адаптації / перепрофілювання / переорієнтації існуючої бізнес-діяльності в рамках поточної епідеміологічної ситуації в країні, пов'язаної з поширенням коронавірусу COVID-19 і введенням карантинних заходів, з акцентом на збереження робочих місць;
  • відсутність юридичних і правових перешкод, а також порушень чинного законодавства до здійснення бізнес-діяльності в рамках поточної епідеміологічної ситуації в країні, пов'язаної з поширенням коронавірусу COVID-19 і введенням карантинних заходів. 

Дізнатися більше про програму та подати заявку можна  за посиланням.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua