Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янськ продовжує активно долучатися до обласного заходу облаштування спортивних майданчиків  [19 квітня 2021  11:54]



Слов’янськ продовжує активно долучатися до обласного заходу облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота», який проходить щороку у квітні з метою покращення умов для регулярних занять фізичною культурою за місцем проживання та в місцях масового відпочинку, активізації процесів ремонту та облаштування спортивних майданчиків. 

Протягом другого тижня проведення обласного заходу облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» долучилися такі мікрорайони міста як «Целінка», «Соболівка» та «Лимани». До упорядкування території спортивних та дитячих майданчиків міста, з охотою, приєдналися жителі цих мікрорайонів. 

Не залишилися осторонь і Слов’янські загальноосвітні школи № 4, 7, 8, 9, 11, 12 та 18. Вони облаштовували спортивні майданчики й прилеглу до них територію: вигрібали сухостої, опале листя; проводили обрізку дерев; перевіряли надійність спортивного обладнання та проводили малярно-озодоблювальні роботи. 

Запрошуємо всі мікрорайони, організації, підприємства, заклади та установи Слов’янської міської територіальної громади долучитися до загальноміської толоки, та протягом квітня взяти активну участь в облаштуванні спортивних майданчиків за місцем проживання під гаслом: «Спорт для всіх – спільна турбота». 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua