Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У селищах, що приєдналися до Слов’янської громади, відбулися засідання виконкомів [05 квітня 2021  14:33]

Три засідання виконкомів — Андріївської, Билбасівської селищних та Мирненської сільської ради провів міський голова Слов’янської громади Вадим Лях 5 квітня. 

У порядку денному кожного з них значилися два питання: про виконання бюджету селищної чи сільської ради за минулий рік і звіт про роботу комісії з реорганізації селищної чи сільської ради шляхом приєднання до Слов'янської міськради. 

Крім цього, очільник міста обговорив із представниками селищ нагальні проблеми. Людей цікавили вибори комітетів самоорганізації населення, вартість проїзду в громадському транспорті, робота ветеранських організацій та ремонт пам'ятників Другої світової війни, прибирання кладовищ напередодні Радониці. З кожного питання Вадим Лях дав роз’яснення. 

“У перехідний період завжди виникають проблеми. Думаю, що вибори керівників комітетів самоорганізації населення дозволять людям отримувати звичні послуги, не виїжджаючи до міста. Більш того, спектр послуг уже став ширшим - адже ЦНАП та УСЗН здійснюють виїзні прийоми. У тому числі - безпосередньо додому до мешканців селищ, які цього потребують”, - говорить міський голова.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua