Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

На засіданні Ради Сеньйорів обговорили актуальні питання людей поважного віку [02 квітня 2021  15:47]

1 квітня відбулось перше засідання Ради Сеньйорів при виконавчому комітеті Слов'янської міської ради.

Під час засідання було обрано голову та секретаря Ради Сеньйорів. Одноголосну довіру було виказано Наталі Бондаренко – керівниці ГО «Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя», яка є ініціатором створення даного консультативно-дорадчого органу. Секретарем Ради Сеньйорів обрано Дмитра Кравченко - начальника відділу з питань внутрішньої політики, який відповідає за комунікацію з громадськістю.

Присутні розглянули проєкт Положення про Раду Сеньйорів, який раніше був опрацьований ініціативною групою. Після більш детального вивчення проєкту Положення, будуть заслухані пропозиції і зауваження членів Ради Сеньйорів та розглянуте питання про його затвердження.

Також було обговорено питання щодо необхідності розробки міської цільової Програми здорового та активного довголіття жителів Слов’янської міської територіальної громади. З даною ініціативою виступає Наталя Бондаренко, яка у партнерстві з КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Слов’янської міської ради Донецької області» займалися моніторингом виконання «Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022».

Члени Ради Сеньйорів увійшли до складу відповідної робочої групи, яка буде займатися розробкою даної Програми.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua