Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Відкриття у Слов'янську інформаційно-просвітницької виставки "Міський простір майбутнього" [26 березня 2021  09:52]

30 березня з 14.00 до 15.00 години на майданчику біля годинника, що на перехресті вулиць Банківська та Шевченка, відбудеться відкриття інформаційно-просвітницької виставки "Міський простір майбутнього" від проекту "Реклама без "хламу".

Мета виставки привернути увагу громади до проблем зовнішнього вигляду архітектури Слов'янська через вплив вивісок, табличок та зовнішньої реклами.

Центральним елементом виставки є металева конструкція, на якій розміщені фотографії та візуалізації 7 локацій Слов'янська. Це основні пам'ятки архітектури міста у порівнянні різних часових періодів - яким був первинний вигляд будівлі, як він видозмінювався з плином часу і як може виглядати будівля з авторської точки зору архітектора-дизайнера. Також на конструкції розміщені ОК-коди з посиланням на відеоролики проекту.

Відкриття арт-об'єкту супроводжуватиметься шедеврами класичної та сучасної музики у виконанні оркестру школи мистецтв м. Слов'янська.

Інсталяцію відкриє регіональний координатор проекту "Реклама без "хламу" Євгенія Калугіна, виступлять представники Слов'янської міської ради, мистецької спільноти міста, а також авторка візуалізацій архітектор-дизайнер Елліна Герасименко.

Побачити виставку можна протягом 2 тижнів з 30 березня до 13 квітня 2021 року на майданчику поблизу перехрестя історичних вулиць Банківської та Т.Шевченка.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua