Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов’янську привітали співробітників житлово-комунальної галузі [19 березня 2021  13:17]

Щороку в третю неділю березня своє професійне свято відзначають люди, чия професія пов'язана з життєзабезпеченням міста - працівники житлово-комунального господарства. 

Напередодні свята у Школі мистецтв відбувся урочистий захід - із врученням грамот і музичними вітаннями. Він проходив із дотриманням усіх карантинних обмежень. 

Із привітаннями до присутніх у залі звернувся міський голова Слов’янської громади Вадим Лях. 

“Житлово-комунальна сфера — величезна, але не завжди вдячна праця. За неї рідко дякують, якщо все йде до ладу. Її помічають, тільки, коли щось ламається та відбувається не так. І лише ті, хто причетний до ЖКГ, знають, яких колосальних зусиль, нервів вимагає житлово-комунальне господарство міста”, - сказав очільник громади. 

Він привітав усіх працівників галузі: і тих, хто тільки освоює секрети професії, і її ветеранів, і, звичайно, жінок. Вони нарівні з чоловіками несуть весь тягар нелегкої роботи. 

“Хоча, чому дивуватися! Адже наша прекрасна половина легко впорається з будь-якому господарством. У тому числі — житлово-комунальним”, - сказав Вадим Лях та побажав усім працівникам галузі легких трудових буднів: без аварій, авралів і природних катаклізмів. А ще - мирного неба у чистому, затишному Слов'янську.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua