Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Депутати на сесії не змогли подолати вето міського голови [04 лютого 2021  15:50]

Чотири питання порядку денного були винесені на третю сесії Слов’янської міської ради VIII скликання. Вона відбулася 4 лютого. На сесії також розглянули вісім депутатських запитів та вислухали мешканців громади, що вимагали посприяти у питанні зниження тарифів на комунальні послуги та енергозабезпечення мкр-ну Словкурорт. 

Три питання порядку денного знайшли підтримку депутатів. Прийняті рішення дозволять виплатити заробітну платню співробітникам органів місцевого самоврядування селищ, що приєдналися до Слов’янської ОТГ, випустити на лінію нові тролейбуси та звільнити службу у справах дітей сплати державного мита при зверненні до рагсу. 

Питання про затвердження регламенту Слов’янської міської ради VIII скликання у редакції, за яку проголосували депутати на попередній сесії, не набрало необхідної кількості голосів. 

Нагадаємо, що ця редакція документу містить певні розбіжності із законодавством. Тому міський голова використав право вето. Для його подолання вимагається дві треті голосів, яких не набралося. Тепер регламент буде винесений на повторний розгляд. 

Додамо, що до порядку денного не входили питання бюджету-2021, Програми соціально-економічного розвитку чи обрання секретаря міської ради. Вони розглядатимуться у наступні рази.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua