Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Новий склад депутатського корпусу Слов’янська приступив до роботи [11 грудня 2020  15:48]

Перша сесія Слов’янської міської ради Восьмого скликання розпочала свою роботу 11 грудня. На ній голова Слов’янської міської ТВК Надія Петрова оголосила результати виборів депутатів Слов’янської міської ради та Слов’янського міського голови. Відповідно до п.1 ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з цієї миті розпочалися повноваження новообраних депутатів Слов'янської міської ради 8 скликання. 

Від імені міської виборчої комісії голова привітала депутатів та побажала їм плідної роботи. 

Міський голова Вадим Лях склав присягу посадової особи місцевого самоврядування, і головування на сесії перейшло до нього. 

Від імені громадськості міського голову привітала координатор руху “Сильні громади” Євгенія Калугіна. 

Очільник міста, в свою чергу, подякував містянам, які зробили свій вибір. Він висловив надію, що нинішнє скликання залишиться в пам'яті жителів, як найбільш плідне й творче. 

“Сьогодні ми розпочинаємо роботу сесії Слов'янської міської ради Восьмого скликання. Перед нами стоять нові завдання - формування ОТГ, турбота не тільки про місто, а й про всю громаду. Вперше депутатський корпус склали відразу шість політичних партій. У них увійшли люди різного життєвого досвіду, світогляду, політичних напрямків і амбіцій. 

І все ж дуже хочу сподіватися, що політика для всіх нас відійде на задній план. Адже керування громадою вимагає перш за все професіоналізму та господарського підходу”, - сказав Вадим Лях. 

На сесії були сформовані декілька тимчасових комісій та робоча група. У засіданні була оголошена перерва, орієнтовно до 15 грудня.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua