Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов’янську відзначили кращих працівників місцевого самоврядування [07 грудня 2020  14:05]

У будівлі слов’янської міської ради 7 грудня відбувся урочистий захід, присвячений Дню місцевого самоврядування. Через карантинні обмеження на ньому були присутні лише співробітники органів місцевого самоврядування. 

Ведуча розповіла про розвиток місцевого самоврядування в Україні, окреслила коло функцій та обов’язків співробітників органів місцевої влади та подякувала всім, хто несе тягар відповідальності за реалізацію програм соціально-економічного розвитку та надання адміністративних послуг. 

У своїй короткій промові міський голова Вадим Лях наголосив, що День місцевого самоврядування — свято усієї громади. Адже відзначати його з повним правом можуть ті, кому небайдужі доля та майбутнє Слов’янська. Це й депутати міської ради, й службовці апарату місцевого самоврядування, й органи самоорганізації населення, й громадські активісти. 

“Сьогодні у цьому залі зібралися ті, хто безпосередньо прийняв на себе відповідальність за місто, хто працює на благо Слов’янська та його мешканців. 2020 рік був непростим. Співпало все: вибори, пандемія, об’єднання громади. Але вважаю, що ми впоралися”, - сказав очільник міста. 

Вітання міського голови завершило вручення Почесних грамот та Подяк кращим працівникам місцевого самоврядування — за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків. 

Вадим Лях у свою чергу був нагороджений Подякою від колективу та нагрудним знаком “Міський голова”.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua