Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

7 грудня - День місцевого самоврядування [07 грудня 2020  09:17]

 



Шановні слов’янська громадо, депутати міської ради, службовці місцевого самоврядування, представники органів самоорганізації населення міста Слов’янська!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!
 
Це свято усіх активних громадян, тих, хто вболіває за Слов’янськ, дбає про розквіт і зростання міста. 

Нові часи ставлять перед нами нові завдання. Створення Слов’янської ОТГ потребує ще більше зусиль з розбудови об’єднаної громади. Але я точно знаю, що професіоналізм, завзятість та бажання змінювати життя на краще допоможуть нам з честю вирішити ці завдання. 

Завжди пам’ятаємо, що місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. До нас перших люди йдуть зі своїми проблемами та сподіваннями. І саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування залежить добробут людей та майбутнє міста. 

Усім причетним до свята Дня місцевого самоврядування висловлюю слова вдячності за непросту працю та бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у краще майбутнє Слов’янської ОТГ додають сили та наснаги.

 

З повагою міський голова Вадим Лях

 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua