Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відбувся круглий стіл з новими членами Слов'янської ОТГ [12 листопада 2020  16:17]



12 листопада відбувся круглий стіл, який провели міський голова Вадим Лях та заступник міського голови Юрій Підлісний з новими членами Слов'янської об'єднаної територіальної громади – педставниками Мирного, Билбасівки та Андріївки. У роботі круглого столу взяли участь селищні голови Світлана Землянська, Лілія Морокко, Андрій Плакущий. Районна державна адміністрація була представлена начальником відділу освіти Наталією Антипенко та начальником відділу культури, молоді та спорту Оленою Міляновською.

Очільник міста повідомив, що жоден із закладів соціальної сфери у приєднаних до Слов’янська селищах не буде скорочено. Метою міського керівництва є повноцінний розвиток освітньої, культурної, фізкультурно-спортивної мережі. Периферія об’єднаної територіальної громади має розвиватися. Транспортне сполучення, стале водопостачання, освітлення вулиць і надання якісних медичних та освітніх послуг – наші першочергові завдання.

Заступник міського голови проінформував, що вся інфраструктура нових членів Слов'янської ОТГ буде працювати й розвиватися. За кожною людиною, яка працює у сферах освіти, культури, фізкультури та спорту, у бібліотечному комплексі, у сфері охорони здоров'я буде збережено робоче місце. Відбудеться певне переформатування закладів та управлінських структур, але кожен із працівників буде й надалі виконувати свої функції. У перехідний період усі зусилля будуть спрямовані на те, щоб люди своєчасно отримали заробітну плату, а страховий стаж не переривався ні на день. Керівникам бюджетних установ слід продовжити роз’яснювальну роботу у трудових колективах та орієнтувати працівників на подальшу роботу. 

Всі учасники круглого столу висловили свою готовність до співпраці та взаємодії. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua