Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Підприємці отримають можливість залучити інвестиції для розвитку свого бізнесу [03 листопада 2020  16:42]



Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради інформує підприємців про можливість залучення інвестицій для розвитку свого бізнесу.

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» підписав договір про партнерство із Soul Partners інвестиційно-банківською компанією, що спеціалізується на послугах із залучення фінансування для компаній, супроводі угод злиття і поглинання та реструктуризації боргів.

У рамках співпраці Soul Partners проведе аналіз малих та середніх підприємств Донецької, Луганської та південної частини Запорізької областей та відбере компанії, які потребують фінансування для розвитку бізнесу, а також супроводжуватиме їх на всіх етапах залучення інвестицій.

Така підтримка дозволить компаніям Сходу та Півдня України розвинути свій бізнес, інвестувати в новітні технології, збільшити кількість робочих місць у регіоні та підвищити конкурентоспроможність на своїх ринках.

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії «Схід економічних можливостей».

У процесі відбору перевагу надаватимуть малим та середнім підприємствам, які працюють в аграрному секторі (окрім вирощування зернових), секторі інноваційних технологій (ІТ) та виробництві (секція С у КВЕД), альтернативній енергетиці та туризмі. Річний дохід таких компаній повинен складати до 40 млн євро, а кількість співробітників - не перевищувати 250 осіб. Очікується, що розмір необхідних інвестицій, які потрібно залучити, буде становити від 500 тис. до 1 млн дол. США.

Проєкт «Економічна підтримка Східної України» заохочує компанії, які працюють в Донецькій, Луганській та на Півдні Запорізької областей, відповідають вищезазначеним критеріям та потребують фінансових ресурсів для розвитку, звертатись до Soul Partners.

Контактна особа: віце-президент компанії Soul Partners Ірина Джус.

тел. +38 (050) 348 63 03

e-mail: id@soulpartners.com.ua


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua