Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янськ приймає міжнародні змагання на призи Віктора Земцева [12 жовтня 2020  08:01]

Сто вісімдесят три спортсмени з 12 областей України з’їхалися до Слов’янську, щоб взяти участь у міжнародних змаганнях з триатлону на призи чемпіона мира, майстра спорту України міжнародного класу Віктора Земцева. 

Великий спортивний захід триватиме два дні – 10 та 11 жовтня. Сьогодні проходять особисті естафети. Дистанція для дорослих складає 5 км бігу + 20 км велоперегонів + 2,5 км бігу. Для юнаків та кадетів дистанція дещо менша - 2,5 км біг + 8 км велоперегони + 1 км біг. Завтра відбудуться командні перегони. 

Відкрилися змагання о 10 ранку. Міський голова Вадим Лях дав старт естафеті. Він висловив сподівання, що перегони стануть значною подією у спортивному життя не тільки Слов’янська, але й Донецької області. 

«Бажаю учасникам успіхів, впевненості в своїх силах, максимальної концентрації та волі до перемоги. Сподіваюся, що Слов’янськ запам’ятається нашим гостям затишним, привітним містом. І вони обов’язково повернуться сюди наступного року», - сказав очільник міста. 

Додамо, що змагання на призи Віктора Земцева відбуваються у Слов’янську втретє. Минулого року в них прийняли участь 124 спортсмени. 

Зазначимо, що у Слов’янську змагання виключають плавання та відбуваються за програмою дуатлону: біг – велоперегони – біг.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua