Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Відбувся молодіжний захід «Пікнік здоров’я»,  [09 жовтня 2020  15:40]

08 жовтня 2020 року на відкритому просторі біля Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф.Кривоноса відбувся молодіжний захід «Пікнік здоров’я», організаторами якого виступили 

молодіжний центр при КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська» АртПростір «Happy Hub» та молодіжний центр «Dream Team» громадської організації «Наша допомога», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 

Участь у заході взяли 40 молодих людей - учнів Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф.Кривоноса. 

В рамках заходу була облаштована мобільна зона відпочинку, де молодь змогла відпочити після занять, та в неформальній поспілкуватися з соціальними і молодіжними працівниками на тему профілактики щодо небезпеки вживання психотропних речовин, алкоголю, тощо. 

Також молоді люди мали нагоду отримати консультацію психолога, та пройти швидкі тести на ВІЛ - інфекцію (за бажанням). 

Даний захід націлений на профілактику залежностей від психотропних речовин, зменшенню рівня первинного споживання та пропаганди здорового способу життя. 

В подальшому молодіжний центр при КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська» АртПростір «Happy Hub», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, планує проведення серії подібних заходів в рамках адвокаційної кампанії «Молодь – молоді».


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua