Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

До уваги партій та політичних сил, що встановили або анонсували встановлення наметів на території Слов’янська! [08 жовтня 2020  13:49]

У суботу-неділю, 10-11 жовтня, в рамках проведення ІIІ міжнародних змагань з триатлону (програма дуатлон) на призи чемпіона світу, Майстра спорту України міжнародного класу Віктора Зємцева вся територія Соборної площі буде зайнята локаціями, які безпосередньо пов’язані із проведенням змагань.

Змагання будуть проходити за маршрутами:

Маршрут 1: площа Соборна – вул. Університетська – вул. Василівська – вул. Центральна – площа Соборна;

Маршрут 2: площа Соборна – вул. Тараса Шевченко – вул. Банківська – вул. Тараса Шевченка – площа Соборна.

Нагадуємо, що при проведенні фізкультурно-оздоровчих заходів та спортивних змагань не допускається використання прапорів, гасел, знаків, символік тощо, які мають ознаки політичних партій, різних рухів та організацій громадян, які не мають спортивної спрямованості.

На спортивних об'єктах та в місцях проведення змагань забороняються будь-які демонстрації або політична агітація та пропаганда, що передбачено Олімпійською хартією Міжнародного олімпійського комітету.

Слов’янська міська рада рекомендує 10 та 11 жовтня 2020 року розташувати намети з політичною символікою за межами площі, та поза маршрутами проведення змагань.

Дякуємо за розуміння!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua