Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У БК «Жовтень» відновили роботу 16 колективів, що розміщувалися у центрі культури та довкілля [09 вересня 2020  13:53]

Шістнадцять колективів, що раніше працювали у Центрі культури та довкілля (ЦКіД), тимчасово переїхали у БК «Жовтень», розташований у мкр-ні Будмаш. 9 вересня міський голова Вадим Лях відвідав будинок культури, щоб дізнатися, як йдуть справи на новому місці та вручити солодкі подарунки з нагоди новосілля.

Як розповів директор Центру культури та довкілля Олександр Кашлаков, наразі у деяких приміщеннях будівлі ведеться косметичний ремонт. Частина приміщень повністю готова до роботи. Він також зазначив, що 12 колективів мають бюджетні місця і готові прийняти дітей на безкоштовній основі.

Будинок культури «Жовтень» має концертну залу на 376 місць. Це менше, ніж у ЦКіД. Але така кількість відповідає середньому наповненню зали на міських заходах. Зараз ведуться перемовини з організаціями, зо займаються гастрольною діяльністю. Перший концерт запланований на 18 вересня.

«Усі побутові проблеми, що зараз є у приміщеннях, будуть вирішені найближчим часом. Головне – що БК працює, і колективи не залишилися без даху над головою», - сказав Вадим Лях.

Нагадаємо, що у будівлі Центру культури та довкілля у квітні цього року виникла пожежа. Вогнем було знищено дах, концертну залу та багато інших приміщень. Як встановила експертиза, будівля підлягає реконструкції. На неї знадобиться близько 100 млн грн. Наразі місто вже готує проєктно-кошторисну документацію, щоб подати її на конкурс проєктів ДФРР.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua