Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформацію про зареєстровані документи на будівництво можна знайти у Реєстрі будівельної діяльності [07 серпня 2020  13:21]

До 30 листопада 2020 року в Україні буде діяти експериментальний проєкт, згідно з яким до Реєстру будівельної діяльності вносяться відомості про нові зареєстровані документи на будівництво. 

Даний проєкт є першою чергою запровадження Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва, як важливої складової реформи держархбудконтролю в Україні. 

Зазначимо, що до Реєстру вноситься інформація про документи, які дають право на виконання підготовчих/будівельних робіт; засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів. Також там можна знайти документи про містобудівні умови та обмеження, будівельні паспорти, відомості про осіб, що отримали кваліфікаційний сертифікат. Там же зберігаються відомості про проєктну документацію, звіти про результати експертизи проєктної документації на будівництво об’єктів тощо. 

Державна архітектурно-будівельна інспекція України звертає увагу суб’єктів містобудування, що у зазначеній системі працюють як сама Держархбудінспекція та її територіальні органи, так і органи місцевого самоврядування. 

Планується, що на постійній основі електронна система має запрацювати з 1 грудня поточного року.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua