Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

За перше півріччя до органів місцевої влади звернулися біля 5,5 тисяч громадян [05 серпня 2020  11:26]



Найчастіше за все до органів місцевої влади мешканці Слов’янська звертаються з приводу питань комунального господарства. У першому півріччі такі звертання склали 43,5% із їхньої загальної кількості. 

На другому місці (22,4%) — питання соціальної політики та соціального захисту населення. Така інформація була оприлюднена відділом по роботі зі зверненнями громадян на засіданні виконкому Слов’янської міської ради 5 серпня.

Звітуючи про роботу відділу у першому півріччі цього року, його начальник Марина Куля повідомила, що за даний період відбулося два засідання комісії виконкому з питань розгляду звернень громадян.

Всього до органів місцевої влади від слов’янців надійшло 2077 звернень. Це на 14,35% менше, ніж за аналогічний період минулого року. Із врахуванням колективних звернень, з пропозиціями, заявами, скаргами та петиціями звернулися 5512 громадян.

Серед усіх звернень 30 були повторними. З органів вищої влади надійшло 1263 звернення.

У місті цілодобово працює інформаційно-диспетчерська служба “1505”. За перше півріччя сюди звернулися 272 слов’янці. Практично всі ці звернення були розглянуті терміново або на протязі трьох днів.

Із загальної кількості звернень 20,5% (426) були вирішені позитивно.

Додамо, що за перші 6 місяців року на офіційному сайті Слов’янської міської ради громадянами були створені 44 петиції. Шість із них набрали необхідну кількість голосів. 16 — не набрали та були розглянуті, як звичайні звернення. У відношенні інших ще триває термін збору підписів.

- Усі звернення, що надійшли до міської ради від громадян, розглянуті своєчасно у межах чинного законодавства. Порушень виявлено не було, - підвела підсумок Марина Куля. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua