Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Бажаючих запрошують змінити виборчу адресу [05 серпня 2020  10:06]

Напередодні місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, у Слов’янську продовжується прийом громадян, які бажають змінити свою виборчу адресу та мати право голосувати в тій громаді, в якій вони проживають на даний час.

Як повідомили у відділі ведення державного реєстру виборців, основна маса звернень надходить від тимчасово переміщених осіб, які проживають у Слов’янську та Святогірську.
Наразі вже прийнята 21 заява. Кожна з них отримала позитивне рішення.

Подати заяву про зміну виборчої адреси можна до 10 вересня  2020 року у відділі ведення державного реєстру виборців за адресою: пл. Соборна, 2, кабінет 404 (в умовах пандемії прийом ведеться на 1 поверсі міськради).

Змінити адресу виборчої ділянки можна також в онлайн-режимі. Електронну заяву у такому випадку треба подати на офіційному сайті Державного реєстру виборців https://www.drv.gov.ua Звертаємо увагу, що здійснити її можна лише при наявності цифрового підпису.

Нагадаємо, що з 3 серпня почалося періодичне поновлення бази даних Державного реєстру виборців щодо внесення записів про осіб, яким у цьому місяці виповнилось 18 років, які зареєстрували місце проживання в громаді та про осіб, знятих з місця реєстрації протягом липня. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua