Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відбулись урочистості до шостої річниці Дня звільнення міста від російської окупації  [06 липня 2020  10:39]

5 липня у Слов'янську відбулись урочистості до Дня звільнення міста від російської окупації. Розпочались вони на горі Карачун за участю Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної війсково-цивільної адміністрації Павла Кириленка. В заході взяли участь міський голова Вадим Лях та начальник Слов'янського міського відділу СБУ в Донецькій та Луганській областях майор Євген Афонін. Почесні гості привітали присутніх та поклали квіти до пам'ятних знаків. 

Також відбулось покладання квітів до пам'ятних знаків загиблим Героям на трасі Київ-Довжанський, біля будівлі СБУ Володимиру Рибаку та на кладовищі міста за участю матерів загиблих військовослужбовців. Перед присутніми з промовами виступили заступник міського голови Андрій Рубан та начальник Слов'янського міського відділу СБУ в Донецькій та Луганській областях майор Євген Афонін, який запевнив матерів загиблих Героїв, що вчинок їх дітей ніколи не буде забуто. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua