Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація щодо акарицидної обробки зелених насаджень [05 березня 2020  09:33]

Із настанням весни мешканці нашого міста дедалі частіше відпочивають на природі. А разом із підвищенням температури і пробудженням рослин активізуються й кліщі. Ці небезпечні для людей і тварин істоти найбільш активні у квітні–червні та серпні–жовтні.

Кліщі можуть переносити збудників небезпечних захворювань людини і тварин, зокрема, кліщового енцефаліту, бореліозу (хвороба Лайма).

Акарицидна обробка – вдале вирішення проблеми позбавлення від настирливих і небезпечних кліщів, яка дозволить впевнено знаходиться в природних умовах.

Тому, у 2020 році з міського бюджету виділено кошти у сумі 200,0 тис.грн. на проведення акарицидної обробки зелених зон. Управлінням житлово-комунального господарства укладено договір із ТОВ «Профдезінфекція» на проведення зазначених робіт. За погодних умов заходи планується проводити у квітні – травні місяці поточного року. Для проведення акарицидної обробки визначені улюблені зони прогулянок та відпочинку мешканців нашого міста: парк «Шовковичний» по вул. Лозановича, сквер «Мрія» по вул. Добровольського, лісопосадка по вул. Батюка, парк Слов’янського курорту.

Графік акарицидної обробки зелених зон міста буде оприлюднено додатково.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua