Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Благоустрій території Слов’янської міської ради [05 березня 2020  09:05]



З метою забезпечення створення комфортних умов життєдіяльності населення Комунальним підприємством КП «Наружное освещение» виконані роботи з відновлення зовнішнього освітлення по вул. Робітничо-Селянська, виконані роботи з налагодження зовнішнього освітлення по вул.О.Тихого, вул.Криворізька, вул.Батюка, вул.Вільна, вул.Бульварна.
З метою належного утримання та забезпечення пропускної спроможності Комунальним підприємством КП «Водопонижение» виконані роботи з очистки зливової каналізації та дощоприймальних колодязів по вул.Університетська, вул.Шевченка, вул.Банківська. 

Комунальним підприємством КП «Благоустрій» виконані роботи з прибирання центральних вулиць міста, у т.ч. вул.Лозановича, вул.Поштова, вул.Банківська, вул.Яр.Мудрого. На території міста виконуються роботи з обрізання гілок дерев. 

Згідно оформлених дозвільних документів видалені аварійні дерева КП «Благоустрій» по вул.Кутузова, вул.Ком’яхова, вул.Святогірська, вул.Вокзальна. З метою підвищення безпеки дорожнього руху КП «Благоустрій» проведено заходи з ліквідування ямковості на проїжжій частині вул.Данилевського. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua