Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

BilliardMaster Cup Open 2020 [04 березня 2020  08:37]



23 лютого 2020 року в РЦ "TALER" проходив 2-й етап кубку "BilliardMaster Cup Open 2020" за динамічною пірамідою серед любителів. 

Змагання з більярдного спорту проводилися за підтримки відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 

На відкритті турніру був присутній представник управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації в особі Володимира Страшко, який розповів, що останнім часом кількість учасників на турнірах в Слов'янську збільшилось, з'явилось більше молоді, перспективних гравців.
 
Не забувають відвідувати турніри і ветерани, яким вже виповнилося 60 років, що говорить про зростання популярності більярдного спорту не тільки серед молоді але і серед людей похилого віку, які ведуть активний спосіб життя. 

На цей раз в турнірі взяли участь 24 спортсменів-аматорів з різних міст Донецької і Харківської області. Були представлені таких міст, як: Слов'янськ, Краматорськ, Покровськ, Торецьк, Бахмут, Костянтинівка, Дружківка та Ізюм. Грали в динамічну піраміду, яка для перемоги, вимагає від спортсмена робити максимальну серію куль за один підхід до столу.
У фінал турніру, вже вкотре, вийшов дуже досвідчений гравець зі Слов'янська Карен Хачатурян і перспективний 13-річний гравець, учасник українських турнірів серед аматорів Богдан Балабанов з Краматорська. 

Фінал пройшов за явної переваги Богдана із рахунком 4:0 він здобув впевнену перемогу і став володарем кубка "BilliardMaster Cup Open 2020" за динамічною пірамідою серед любителів.
Призові місця в турнірі розподілилися наступним чином:
1 місце: Балабанов Богдан (м. Краматорськ).
2 місце: Хачатурян Карен (м. Слов'янськ).
3 місце: Грядунов Антон (м. Покровск).
3 місце: Темченков Олександр (м. Слов'янськ). 

Вітаємо переможця та призерів змагань, висловлюємо велику подяку всім хто підтримав турнір і запрошуємо всіх любителів більярдного спорту і уболівальників взяти участь у подальших турнірах! 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua