Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях взяв участь в засіданні ради ветеранів [24 лютого 2020  13:21]

24 лютого відбулось засідання ради ветеранів за участю міського голови Вадима Ляха. Одним з пріоритетних питань на порядку денному було медична реформа у Слов'янську. Серед запрошених були радник міського голови, депутат міської ради Олександр Самсонов та начальник відділу охорони здоров'я Олена Джим. Вона розповіла, що з 1 квітня починається другий етап медичної реформи. Окрім того, вона пояснила більш детально щодо самої реформи та відповіла на питання ветеранів.

Очільник міста також не оминув увагою питання медицини у місті та запевнив, що у Слов'янську все стабільно і лікарні з 1 квітня не закриваються, а лікарі не звільняються. За його словами ця недостовірна інформація лише напружує ситуацію в суспільстві та завдає зайвих переживань людям похилого віку.

Приємним моментом стало вітання міського голови ветерана Підгайного Віктора Володимировича, якому 22 лютого виповнилося 80 років. Також депутат міської ради Микола Батечко вручив ювіляру Подяку від Народного депутата України Юрія Солода.

Після цього всі присутні ветерани мали змогу задати міському голові будь-які питання та поспілкуватися з ним щодо поточних проблем у місті.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua