Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Для співробітників Слов’янського гарнізону цивільного захисту провели тижневий тренінг з ідентифікаторами вибухонебезпечних предметів [29 січня 2020  08:25]



У рамках співробітництва ДСНС з громадськими організаціями, на базі 6-го державного пожежно-рятувального загону було організовано та проведено тижневий тренінг з ідентифікаторами вибухонебезпечних предметів. Викладачами тренінгу виступили представники міжнародного комітету «Червоний Хрест» Henrique Garbino та Аліскер Сулейманов. 

Протягом тижня співробітники Слов’янського гарнізону цивільного захисту отримали не тільки теоретичні знання, а й практичні навички. Під час занять викладачі демонстрували слайди, відеоматеріали щодо різновидів вибухонебезпечних предметів, способів їх ідентифікації. 

Окремим пунктом було акцентовано увагу на обов’язковому дотриманні правил власної безпеки під час візуального огляду підозрілих предметів для підтвердження їх належності до ВНП. 

Учасники тренінгу отримали новий досвід, поглибили теоретичні знання та відпрацювали їх на практиці. По закінченню занять учасники склали іспит та отримали сертифікати міжнародного комітету Червоного Хреста.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua