Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

На сесії міської ради Вадим Лях відзвітував за 2019 рік [27 січня 2020  12:09]




Згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», а також з метою забезпечення відкритого діалогу між владою та громадою, передбачено щорічний звіт міського голови. 

27 січня на пленарному засіданні 77 (чергової) сесії міської ради очільник міста Вадим Лях відзвітував перед громадою про роботу виконавчих органів за період з січня 2019 по січень 2020 року. У своїй промові він зазначив, що рада працювала стабільно і послідовно, і завдяки цілеспрямованій роботі виконавчого комітету, депутатського корпусу вдалося забезпечити нормальне функціонування комунальних підприємств, медичних і освітніх закладів міської ради, покращити їх матеріально-технічний стан придбати спецтехніку, не допустити затримки із виплати заробітної плати та досягти певних позитивних результатів у забезпеченні життєдіяльності громади. 



Міський голова докладно розповів про виконання міського бюджету та використання коштів, залучення інвестицій, розвиток громадського суспільства, соціальний захист населення, а також розповів про досягнення та проблеми у житлово-комунальному господарстві, медичній, освітній та культурних сферах.

Більш детально зі звітом ви можете ознайомитись за посиланням 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua