Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ приєднався до акції «16 днів проти насильства» [02 грудня 2022  18:30]

Інформаційно-консультативний захід в рамках всеукраїнської кампанії відбувся сьогодні у місцевому гуманітарному хабі.

Представники відділу у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Слов’янської МВА спільно з поліцейськими провели з місцевими жительками бесіду з питань запобігання домашнього та/або гендерно зумовленого насильства.

Жінки отримали тематичну інформацію та юридичні консультації, а також набори необхідних речей: засоби індивідуальної гігієни, білизну, шкарпетки, пластирі, пральний порошок, шампунь, маски для обличчя, ручні ліхтарики та інше.

«Війна, яку розв’язала російська федерація, принесла народу України дуже багато насильства. І в цих надважких умовах, звісно, люди у жодному випадку не мають толерувати насильство вдома і замовчувати його», - зазначив начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Олександр Міщенко.

Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» проводиться щорічно з 25 листопада до 10 грудня. Її основне завдання - привернути увагу до проблем запобігання і протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізувати діяльність державних установ та громадських організацій в напрямку захисту прав людини.


408Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua