Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Підприємців Донеччини запрошують у бізнес-тур до Івано-Франківська [26 вересня 2022  13:12]

Донецька торгово-промислова палата разом з проєктом «Розвиток бізнес-сектору України» запрошує взяти участь у 5 турі проєкту бізнес-обмінів «Великі підприємства».

Головна ідея проєкту - розвиток малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській, Чернігівській, Харківській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Житомирській та Одеській областях шляхом налагодження особистісних бізнес-контактів підприємців та тиражування кращих бізнес-практик.

Участь у проєкті можуть взяти:

  • діючі бізнеси (представники середнього бізнесу, в тому числі релокованого), які мають намір розширювати діяльність та відкривати філії чи виробництва (у Івано-Франківській чи інших областях, в яких реалізується даний проект), здійснюють пошук бізнес-партнерів, постачальників сировини чи покупців своєї продукції;
  • самозайняті (ФОП) та/або особи, які мають намір розпочати власну справу;
  • підприємці чи особи, що мають намір розпочати власну справу чи вже здійснюють підприємницьку діяльність, в тому числі з числа тимчасово переміщених осіб, які проживають в інших регіонах України, але мають намір здійснювати підприємницьку діяльність.

Тур відбудеться 11 жовтня. З питань участі звертайтесь до 3 жовтня за телефоном (050) 471 44 40. Контактна особа: директор департаменту по взаємодії з бізнесом Наталя Іванова (natalia.ivanova@donetskcci.com).

Участь безкоштовна. З умовами покриття витрат та програмою заходу можна ознайомитись за посиланням.


511Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua