Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Комісія з безпеки дорожнього руху продовжує працювати у Слов’янській міській ВЦА [25 січня 2022  12:07]

Про це керівник адміністрації Вадим Лях повідомив під час прес-конференції 25 січня, коментуючи інформацію про нібито припинення роботи комісії. 

Він розповів, що раніше комісія з питань транспорту та безпеки дорожнього руху існувала у міській раді. У ВЦА вона була створена у листопаді минулого року. Очолює комісію заступник керівника адміністрації Юрій Підлісний, заступник голови комісії – начальник УЖКГ Ольга Заруба, секретар — головний спеціаліст відділу благоустрою УЖКГ Олена Новікова. 

У складі комісії: начальник сектору безпеки дорожнього руху Батальйону патрульної поліції у Краматорську та Слов’янську Ігор Буняк, директор КП “Благоустрій” Геннадій Глушковський, директор тролейбусного управління Сергій Іванченко, заступник начальника управління містобудування та архітектури Фред Корепанов, начальник відділу транспорту Римма Макієнко, начальник відділу благоустрою УЖКГ Олена Осетрова, начальник відділу екології Ольга Кудріна. 

Також серед членів комісії працівники відділу райуправління поліції та Державного пожежно-рятувального загону. 

З положенням про комісію можна ознайомитися за сайті міської ВЦА у розділі “Розпорядження керівника Слов’янської міської ВЦА” за листопад минулого року.


693Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua