Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янський тренер-переселенець Георгій Драгулян отримає житло [02 грудня 2021  16:22]

 

У Донецькій області триває реалізація єдиного подібного в Україні проєкту щодо здійснення адресних виплат та соціальної матеріальної допомоги для придбання житла спортсменам і тренерам на умовах співфінансування: 50% – з обласного бюджету, 50% – з місцевих бюджетів. 

У 2021 році ключі від нового помешкання мають отримати чотири особи. Один із них — мешканець Слов’янська, заслужений тренер України з тріатлону, тренер-викладач Школи вищої спортивної майстерності, особистий тренер Віктора Земцева Георгій Драгулян. 

Це питання розглянули 2 грудня у Краматорську, на засіданні профільної комісії, очільником якої є заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. 

Зазначимо, що Георгій Драгулян та його родина, де підростають троє дітей, відносяться до категорії внутрішньо переміщених осіб. Саме завдяки йому Слов’янськ вже чотири роки поспіль приймає міжнародні змагання з тріатлону. 

Крім Слов’янська, учасниками програми цього року стали Краматорськ, Бахмут та Миколаївка. 

Нагадаємо, що Донецька область стала першою в Україні, де реалізовано унікальний проєкт щодо здійснення адресних виплат для придбання житла спортсменам і тренерам. Він стартував у 2019 році. У Слов’янську за цією програмою житло отримав Герой України, чемпіон-паралімпієць Віктор Смирнов.


723Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua