Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Бійці АТО відсвяткували Новий рік [05 січня 2015  16:07]

                   

У базовому таборі Національної гвардії відсвяткували Новорічне свято. За святковими столами зібралися всі від начальника управління до останнього солдата. 

«Бажаю Вам хорошого та доброго Нового Року, щоб Ваші родини дочекалися кожного з Вас живими і здоровими, і щоб наступні свята Ви зустрічали в родинному колі», - побажав у своїй святковій промові бійцям начальник Східного територіального управління полковник Юрій Лебідь. 

А щоб свято було справжнім до гвардійців приїхали і Дід Мороз зі Снігуронькою, і артисти Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру. 

Коли за справу беруться професіонали, там завжди успіх, тому свято виявилося справжнім і веселим. Артисти влаштували гвардійцям театралізоване шоу з піснями і танцями. 

Були там і конкурси, на яких учасники крім позитивних емоцій могли отримати заслужені подарунки. А ще приємно здивували подарунки з якими приїхали артисти – телевізори та радіоприймачі зроблять дозвілля солдатів більш різноманітним. 

Дві години свята пролетіли непомітно, бійці веселі та щасливі подякували артистам за влаштоване свято, а начальник управління вручив кожному учаснику шоу-програми подяки, а жінкам - квіти.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua