Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Освітній простір майбутнього з’явився у ЗОШ №15 [03 грудня 2021  08:50]

У загальносвітній школі № 15 з'явився новий сучасний освітній простір "Амбасадори миру". Діалоговий майданчик створено за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії, а також за сприянням Слов'янської міської ВЦА. 

Це вільний просвітницький простір, де передбачено проведення дебатів, тренінгів, інтелектуальних івентів та інших активностей. Безпечне та доступне освітнє середовище створювалося із застосуванням інформаційно-комунікаційних засобів та сучасних меблів. Воно виконане у стильному, яскравому дизайні з урахуванням архітектури будівлі закладу освіти. 

Наша довідка: 

Мережу “Амбасадорів миру” підтримує Програма розвитку ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP). 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). 

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua