Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Билбасівці пройшов особистий прийом керівника Слов’янської ВЦА [14 вересня 2021  15:34]



Освітлення, водопостачання та водовідведення, дороги, вивезення сміття, відсутність банкоматів, благоустрій... З такими проблемами зверталися до очільника громади мешканці селища Билбасівка під час особистого прийому. Керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях провів його 14 вересня у приміщенні колишньої селищної ради. 

Зазначимо, що питання, з якими зверталися люди, нічим не відрізняються від тих, що турбують населення Слов’янська. Однак у Билбасівці кожний з відвідувачів накопичив декілька тем для звернень до очільника громади. 

“Я взяв це до уваги. Буду проводити прийоми на постійній основі. Незабаром у будівлі колишньої селищної ради обладнаємо робочі місця для співробітників ЦНАП та управління соцзахисту. Упевнений, що багато звернень будуть вирішуватися на місці”, - прокоментував захід Вадим Лях. 

Додамо, що одним із найбільш болючих питань стала робота громадського транспорту. Людей турбувала різниця у вартості проїзду міськими та приміськими маршрутами. За словами керівника Слов’янської ВЦА, вирішити проблему можна буде лише після того, як пройде новий конкурс на визначення перевізника, і маршрути стануть міськими. Орієнтовно це відбудеться з січня наступного року.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua