Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Перші сто породіль, чиї дітки народяться у оновленому пологовому будинку Слов’янська, отримають пам’ятні медалі  [12 січня 2021  16:47]



Перші сто матусь, чиї немовлята з’являться на світ у оновленому пологовому будинку Слов’янська, отримають пам’ятні медалі. Одну з них міський голова Вадим Лях вручив Дарині Шиве. Її син народився 9 січня. Усього ж за першу декаду нового року у слов’янському пологовому будинку народилися біля 20 діточок. А першим малюком-2021 у Слов’янську стала дівчинка. 

«Ця медаль є сувеніром. До неї не додається якась матеріальна допомога. Вона — приємна згадка про наш пологовий будинок, який перетворився на справжній перинатальний центр, та запрошення завітати сюди ще раз», - сказав очільник міста. 

Зауважимо, що Дарина Шиве мешкає у Костянтинівці. Народжувати у Слов’янську вирішила за порадою свого лікаря. За словами директора міської клінічної лікарні Володимира Степанова, сьогодні це — не дивина. У Слов’янськ приїздять народжувати із багатьох сусідніх громад. Адже тут — комфортні умови, сучасна медапаратура та обладнання й високопрофесійні спеціалісти.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua