Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Тотального карантину на цих вихідних у Слов'янську не буде [12 листопада 2020  10:57]

Міський голова Слов’янська Вадим Лях направив листа до Кабінету міністрів з пропозицією передати на місцевий рівень прийняття рішень про введення локдауну, пов’язаного з карантинними заходами. Цей документ з’явився через рішення уряду про введення в Україні карантину вихідного дня. 

«Думаю, що зі мною погодяться і колеги-мери, і всі містяни: вихідні в 100-тисячному прифронтовому Слов'янську та містах-мільйонниках Києві чи Харкові мають суттєві відмінності. Наші підприємці вже багато місяців працюють лише для того, щоб зберегти свій бізнес і робочі місця. А для жителів передмістя вихідні дні - єдина можливість приїхати за покупками до міста або продати тут, на ринках, надлишки вирощеної сільгосппродукції», - говорить Вадим Лях. 

Очільник міста сподівається, що уряд піде назустріч його пропозиції. Поки ж ніякі додаткові обмеження на вихідні вводитися в Слов'янську не будуть. Ринки, магазини, транспорт, заклади громадського харчування і т. д. працюють за таким же режимом, як і минулого тижня. 

«Наша комісія відстежить ситуацію, і до наступних вихідних, якщо знадобиться, внесемо корективи», - сказав Вадим Лях. 

Міський голова підкреслив, що головне зараз - не панікувати, дотримуватися маскового режиму і соціальної дистанції. Це допоможе уникнути негативних наслідків.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua