Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

На Сході України стартує пілотний проєкт із розвитку демократії участі [23 червня 2020  14:16]

Центр розвитку інновацій запускає пілотний проєкт на Сході України “Міцне партнерство - сталий бюджет участі”, який буде реалізовано у Краматорську та Слов’янську за підтримки USAID в рамках проєкту “Демократичне врядування у Східній Україні”.

Мета пілотного проєкту – допомогти у розвитку місцевої демократії, співпраці між владою та громадськістю шляхом е-розвитку.

Проєкт спрямований на створення прозорого бюджетного процесу та залучення громадськості до вдосконалення міських цільових програм на основі аналізу даних із використанням е-рішень.

Запрошуємо небайдужих мешканців Слов’янська пройти коротке опитування щодо розвитку міст та долучення мешканців із використанням е-рішень - https://forms.gle/Atw9rDn5F7t5qRqT8 

Про організаторів:

Проєкт "Демократичне врядування у Східній Україні" (https://www.facebook.com/DemocraticGovernanceEast/) - п’ятирічий проект, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), направлений на зростання суспільної впевненості та довіри між громадянами та органами влади на Cході країни, краще розуміння ключових реформ, нових можливостей і суспільних змін. Проект працює в Донецькій та Луганській областях та спрямований на розширення участі громадян у процесах врядування на основі інклюзивних і демократичних громадянських цінностей, підвищення ефективності надання державних послуг, інтеграцію відокремлених, уразливих та ізольованих спільнот, та зміцненню громадської ідентичності. Проект є одним із інструментів досягнення ширшої мети USAID у сфері розвитку та пом’якшенню наслідків російської агресії проти України. Офіційні хештеги - #СхідМожливостей #USAID.

Центр Розвитку Інновацій (ЦРІ - http://cid.center) спеціалізується на дослідженнях, інноваціях та проєктах, які спрямовані на розвиток демократії участі, зокрема е-демократії. ЦРІ зробив вагомий внесок у розвитку в Україні е-петицій, громадських бюджетів, якими користується понад 3 млн українців, не рахуючи м.Київ. Також - смарт громад, управління на основі аналізу даних, які зараз розвивають у понад 50 громад та міст України.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua